Coworking

L’espai per a la teva activitat professional


L’espai de coworking es troba a la primera planta del centre. Aquest espai està destinat a organitzacions i particulars que vulguin gaudir d’un entorn compartit amb altres entitats i persones per a desenvolupar els seus projectes en un entorn d’innovació creuada i oberta, dirigida tant al propi ecosistema com a la resta del territori.

La llum natural i una localització excel·lent són només dos dels grans avantatges que te l’espai de coworking de VITA Sant Cugat.

Coemprèn

Comença el teu projecte acompanyat i augmenta les teves possibilitats


És l’espai on es desenvolupen els projectes dins el programa d’acompanyament a VITA. L’espai Coemprèn proporciona un ambient relaxat, flexible i sense barreres per a que la creativitat dels emprenedors pugui fluir sense impediments. L’absència de barreres en aquest espai obert de treball també incentiva una actitut col·laborativa i facilita la generació d’autèntiques sinèrgies entre projectes de diferents àmbits disciplinaris i persones de diferents generacions.

Laboratori d’economia social i cooperativa

L’espai per a fer crèixer l’economia social des de i per al territori


Espai on es desenvolupen projectes vinculats a entitats d’economia social i cooperativa. Sant Cugat és un municipi declarat cooperatiu, i l’existència d’aquest espai públic-privat significa un augment de l’activitat ccoperativa dins un entorn d’innovació social i tecnològica compartida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Espai Zenks

Un moment de descans t’ajuda a rendir millor la resta del dia


L’espai Zenks proporciona un entorn per a que et relaxis i puguis gaudir del teu moment de descompressió durant la teva jornada laboral.

Escull una bona lectura, la teva cançó preferida o simplement relaxa’t en un dels pufs disponibles per a tots els residents del centre.

Zenks Lab és també un espai d’arbitri on es promou la solució de conflictes a l’entorn d’una cultura positiva en valors.

 

 

 

 

 

 

 

Espai polivalent

Aprofita al màxim tot el que Vita et pot oferir


La gran diversitat de col·lectius presents a Vita comporta un gran potencial per a l’organització d’esdeveniments de diferents tipus. Aquest espai polivalent es pot adaptar per donar resposta a les necessitats de tots els nostres col·laboradors gràcies a una planificació flexible i oberta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aulab

A l’aulab trobaràs tot el que necessites per a les teves formacions


L’aprenentatge continu i actiu per competències és un dels valors fundacionals de VITA com a projecte educatiu. En aquest sentit, l’AuLab dels centre VITA proporciona els recursos necessaris per a poder gaudir de les diverses formacions en el millor entorn possible.

L’espai i la flexibilitat dels elements de la sala on es troba l’AuLab també facilita que es puguin fer altres events com conferències, tallers, work-shops o altre tipus d’activitats pedagògiques i culturals.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contacta’ns

Si vols formar part de la familia de Vita